ev eşya depolama eşya depolama

Ana Sayfa / Yaşam/Hobi / Halkoylaması sonuçlarına ekonomi dünyasından açıklamalar

Halkoylaması sonuçlarına ekonomi dünyasından açıklamalar

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Hüseyin Çevik ve Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü’nün, referandum sonuçlarına ilişkin yaptıkları ortak açıklamada, milletin dün demokratik bir olgunluk ve yüksek bir katılımla sandığa giderek, yeni ve büyük Türkiye’nin temellerini sarsılmaz bir iradeyle attığı bildirildi.

Referandum sonuçlarının, millete ve Türkiye’ye umut bağlayan, gönül veren herkese hayırlı olmasının temenni edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Katılımın yüzde 85 gibi çok yüksek oranda olduğu 16 Nisan referandumunda milletimiz, demokrasisine sahip çıktığını göstermiş, büyük bir sağduyu örneği göstererek tercihini güven ve istikrardan yana kullanmıştır. Türkiye’ye karşı algı operasyonu yürüten yurt içi ve yurt dışındaki tüm şer odaklarına karşı milletimiz, büyük bir demokratik olgunluk göstermiştir. Tercihiyle yeni ve büyük Türkiye’nin temellerini sarsılmaz bir iradeyle atan aziz milletimizin bu kararına herkes saygı duymak zorundadır. Hiç kuşkusuz bu referandumun kazananı milletimizdir, ekonomidir, demokrasimizdir. Demokratik kazanımlarımız arttıkça, ekonomik kazanımlarımız da artacaktır. İnanıyoruz ki Türkiye yeni dönemde yeni bir başarı hikayesi ortaya koyarak, çok güçlü bir ekonomik kalkınma hikayesi yazacaktır. Geleceğe dönük projeler daha hızlı ve etkin olarak hayata geçecektir. Artık ayağımıza pranga gibi takılan kısır siyasi tartışmalardan kurtulma, ekonomik hedeflerimize odaklanma, Türkiye’yi el birliğiyle büyütme ve geleceğe birlikte yürüme zamanıdır."

Hakkında Huseyin Bozdag

1985 yılında Şanlıurfa'da doğan Harun Antepli, Şanlıurfa üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezun olmuştur. Şanlıurfa doğumlu olan Hüseyin Bozdağ, hayatına yine doğduğu ve üniversite eğitimini tamamladığı Şanlıurfa'da devam etmektedir. Özel bir firmada Halkla ilişkiler müdürü olan Hüseyin Bozdağ, güncel haberler yazarak sitemizde katkıda bulunmaktadır. Özellikle "Yaşam/Hobi" kategorisinde haberler ile okuyucularımıza faydalı olmaya çalışmaktadır. Mail : huseyinbozdag@antep.org - Adres : Sarıgüllük Mah. 314 Nolu cad. No: 7 Şehitkamil/Gaziantep - Tel: +90 530 342 92 96

Bu habere de bakabilirisiniz

Saçlara Fısıldayan Kadın: Kim Kimble